Digitaltryck

ALLT FRÅN KORTA SERIER TILL VARIABELTRYCK.

Vi producerar visitkort, brevpapper, foldrar, broschyrer, affischer mm. Vår senast inköpta maskin är en Konica Minolta AccurioPress C12000 som erbjuder den absolut högsta kvalitén. Med denna maskin är det möjligt att trycka 6-sidiga liggande A4-foldrar eller 8-sidiga stående A4-foldrar.

VARIABELTRYCK!

Vi hjälper er att personifiera era trycksaker för att få ut maximalt resultat av era kampanjer och utskick.
Det enda du behöver är ett adressregister i till exempel Excel. Vi hjälper dig med kontakten med PAR (Postens adressregister) om du behöver. Vi ordnar sedan så att dina trycksaker får individuella namn, bilder eller adresser. EAN-koder anpassade utifrån variabeldata.

Offsettryck

DEN KLASSISKA TRYCKTEKNIKEN.

Fortfarande överlägsen när det kommer till kvalitet, hållbarhet och kostnadseffektivitet vid stora upplagor. Vi har lång och gedigen erfarenhet och arbetar enbart med Heidelbergs välbeprövade kvalitetspressar.

ERFARENHET OCH TEKNIK.

Våra skickliga tryckare i kombination med vår breda maskinpark ger oss verktygen att producera de mest avancerade trycksaker på mycket kort tid.

VI ERBJUDER:

1-4 färgstryck, Tryck upp till 70 x 50 cm i offset, Numrering, Prägling, Stansning.

Bokbinderi

KOMPLETT BOKBINDERIAVDELNING.

Självklart så erbjuder vi helhetsservice av dina trycksaker när det gäller skärning, falsning, häftning, blockning, wire-o bindning och laminering mm. Vi adresserar även dina utskick.
Vi erbjuder också packning, kuvertering samt distribution. Allt för att underlätta för er som kund.